Publicat el 18/11/2021
Per fer el lluç amb salsa de mostassa, poseu 2 cullerades de suc de llimona a la batedora; afegiu dues cullerades de mostassa i els filets d’anxova.

 

Treballeu-ho fins que quedi tot ben lligat i, en arribar a aquest punt, aneu afegint a poc a poc quatre cullerades d’oli, tot remenant amb una cullera perquè quedi ben barrejat. Incorporeu sal i pebre al gust i reserveu-ho.

Renteu les supremes de lluç, assequeu-les sobre paper absorbent i poseu-les a marinar amb la salsa que teniu reservada, unes 2 hores, girant-les de tant en tant. Passat aquest temps, traieu les supremes de la marinada, escorreu-les una mica, enfarineu-les lleugerament i fregiu-les amb oli ben calent 2-3 minuts per cada costat. I ja les podeu servir.

Si voleu, podeu acompanyar-les amb la salsa sobrant.

Ingredients

  • 4 supremes de lluç
  • 1 llimona
  • 2 cullerades de mostassa
  • 4 filets d’anxova
  • farina
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre negre

Deixa un comentari

Especial Festes de Nadal