Publicat el 30/04/2020

Peleu la ceba i talleu-la a la juliana. Renteu el lluç i deixeu-lo assecar sobre paper absorbent. Talleu les potes, antenes i ulls de les gambes i reserveu-les. Trinxeu els alls i el julivert.
Poseu oli en una paella, fregiu les gambes banda i banda i reserveu-les.

Seguidament incorporeu la ceba a la paella i deixeu-la coure, a foc suau i amb la paella tapada. Quan la ceba ja estigui transparent regueu-la amb el vi i deixeu evaporar l’alcohol.

Salpebreu el lluç, incorporeu-lo a la paella a sobre de la ceba, escampeu pel damunt la meitat de l’all i julivert picats i deixeu que es cogui un màxim de 5 minuts.

Passat aquest temps, amb una espàtula plana tombeu les rodanxes de lluç de l’altra banda, incorporeu les gambes i escampeu pel damunt la resta d’all i julivert.

Rectifiqueu de sal, tapeu la paella, deixeu-ho coure tot junt uns cinc minuts més i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 8 rodanxes de lluç
  • 8 gambes
  • 4 cebes de figueres
  • 1 raig de vi blanc
  • 3 grans d’all
  • julivert
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari