Lluç a la crema de llimona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/05/2013

Per fer lluç a la crema de llimona heu de posar el lluç en una safata per anar al forn lleugerament untada amb mantega, empolvoreu-lo amb l’anet picat i reserveu-lo.

Poseu els dos rovells, l’ou sencer, el suc de llimona i la mantega tallada a trossos, en un cassó, a foc moderat al bany Maria i aneu-ho remenant amb una espàtula de fusta.

Quan la salsa obtingui la consistència de crema, escampeu-la per damunt dels filets de lluç que teniu reservats.

Entreu la safata al forn, preescalfat, a 160º fins que la superfície quedi lleugerament gratinada.

Serviu acompanyat d’arròs blanc.

 

Ingredients

  • ½ kg de lluç a filets
  • 1 ou sencer + 2 rovells
  • El suc d’una llimona gran
  • 150 g de mantega
  • 1 culleradeta d’anet fresc

Deixa un comentari