Publicat el 22/09/2022

Llonzes de porc gratinades.

 

Per fer unes llonzes de porc gratinades, ruixeu-les amb el suc de llimona i una mica d’oli, després salpebreu-les i deixeu-les macerar uns 15 minuts.

Escalfeu una graella i, quan estigui molt calenta, marqueu la carn per tots dos costats i disposeu-la en una safata de forn.

Sobre cada llonza poseu un tall de pernil, una rodanxa de pinya, finalment el formatge i escampeu pel damunt una mica d’orenga.

Poseu la safata al forn, que ja tindreu calent, uns 5 minuts.

Passat aquest temps, apagueu el forn i enceneu el gratinador, i deixeu-ho fins que el formatge es dauri una mica.

Ingredients

  • 4 llonzes de porc (125 g aprox.)
  • 4 talls de pernil dolç
  • 4 rodanxes de pinya
  • 4 talls de formatge
  • suc de llimona
  • 2 culleradetes d’orenga
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari