Llibrets de porc al forn
Publicat el 25/07/2011
Per preparar els llibrets al forn, primer de tot farciu els llibrets amb un tall de formatge i un de xoriço i tanqueu-los amb un escuradents perquè el formatge no s’escapi.
Poseu una mica d’oli en una paella de fons gruixut i, quan sigui calent, poseu-hi a coure els llibrets per la part del xoriço, uns 3 minuts.
Salpebreu els llibrets i traslladeu-los a una safata que pugui anar al forn, amb la part del formatge que toqui a la safata, regueu-los amb oli, poseu pel damunt els tomàquets trossejats i salpebreu-los. Quan el forn sigui calent, poseu-hi la safata i deixeu-ho coure uns 8 minuts. Serviu-ho calent.
Si no us agrada el xoriço, també queden molt bons amb sobrassada.
- 8 llibrets de llom
- 8 talls de xoriço ample
- 8 talls de formatge
- 6 tomàquets madurs
- oli d’oliva
- sal i pebre