Llenguado amb taronja i llimona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/12/2019

Demaneu a la peixateria que us netegin els llenguados de tripa, sense cap i sense pell.

Escalfeu el forn a 200 ºC (dalt i baix). Espremeu el suc de la taronja i de la llimona. Ratlleu una mica de les pells de taronja i llimona.

Saleu els llenguados i col·loqueu-los en una safata de forn juntament amb les raspadures i els sucs amb el sucre desfet i escampeu per sobre la mantega tallada a trossets petits.

Poseu la safata al forn, que ja tindreu calent, i deixeu-ho coure de 15 a 20 minuts. Passats 10 minuts, regueu el peix amb la salseta i continueu-ne la cocció. Serviu ben calent.

(Si la salsa queda molt àcida, afegiu-hi més de sucre o una mica de mel; donarà un toc especial al plat.)

Ingredients

  • 4 llenguados de ració
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • 1 culleradeta de sucre
  • 80 g de mantega
  • sal

Deixa un comentari