Leche frita
Per cuinar la recepta de Leche frita, poseu la llet a bullir, juntament amb el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella un cop arrencat el bull, apagueu el foc i deixeu-la refredar.
Bateu els rovells d’ou juntament amb la Maizena i una mica de llet. Un cop estigui freda la llet que heu preparat abans, coleu-la i afegiu-la a la crema d’ous. Coleu ara la barreja, aboqueu-la en un cassó i deixeu-la coure 1 minut, a foc lent, sense parar de remenar. Un cop s’hagi espessit, traieu del foc i aboqueu la crema en una plàtera.
Quan ja estigui freda, talleu-ne porcions quadrades amb l’ajut d’un ganivet. Arrebosseu-les amb farina i ou, fregiu-les en una paella amb l’oli ben calent. Deixeu que es torrin per ambdós costats i després poseu-les a escórrer sobre paper absorbent.
Col·loqueu les porcions de ‘leche frita’ en una safata de servir i empolvoreu pel damunt amb una mica de sucre i canyella en pols.
- 1 l de llet
- 8 rovells d’ou
- 1 branca de canyella
- la pell d’una llimona
- 70 g de Maizena
- 200 g de sucrePER FREGIR:
- 2 ous, una mica de farina, oli d’oliva, una mica de sucre i canyella en pols