Laminat de xíndria amb formatge de cabra
Publicat el 14/05/2008
Per fer laminat de xíndria amb formatge de cabra heu de tallar el bacó a tires i fregir-lo en una paella, sense oli, fins que estigui cruixent.
Tallar la xíndria a triangles fins i reservar. Amb l’ajuda d’una cullera per fer gelat de boles, fer 4 boles de formatge de cabra i guardar-les la nevera fins a l’hora de servir.
Vinagreta: barrejar el vinagre, la salsa Perrins, l’oli, la sal i el pebre, incorporar el bacó, barrejar bé i reservar.
Muntar els plats distribuint els triangles de xíndria, una bola de formatge de cabra, regar per sobre amb la salsa vinagreta i ja podem servir.
Si ho vols, es pot posar amb cibulet picat per sobre.
- 1 kg de xíndria
- 300 g de formatge de cabra fresc
- 2 talls de bacó fumat
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- 2 cullerades de salsa Perrins
- 8 cullerades d’oli d’oliva
- sal, pebre (opcional) cibulet fresc