Guisat de rovellons amb carxofes i llagostins
Guisat de rovellons amb carxofes i llagostins.
Comenceu pelant les carxofes i deixant-les en aigua amb llimona per evitar que s’oxidin. Seguidament, talleu el porro a tires ben fines, fregiu-les en oli abundant fins que estiguin daurades i reserveu.
En una paella una mica fonda, poseu una mica d’oli i salteu les carxofes, que abans haureu tallat a trossets no gaire grans. Seguidament afegiu els alls tendres, que prèviament també haureu tallat a bocins petits. Un cop estigui una mica saltat, incorporeu-hi els rovellons (si són molt grossos, talleu-los a mida mossegada) i incorporeu també les cues de llagostí pelades. Quan ja estigui tot saltat (és força ràpid), afegiu una mica del caldo de carn o de verdures i deixeu-ho coure a foc mitjà durant uns 10 minuts. Finalment, poseu-hi julivert picat. A l’hora de servir-ho, sobre el guisat hi posareu una mica de les tires de porro que teniu reservades.
Font: apuntmedia.es
- 500 g de rovellons
- 12 cues de llagostí
- 1 manat d’alls tendres
- 4 carxofes
- 1 porro
- Caldo de carn o de verdures
- Julivert fresc
- Llimona
- Sal i oli