Publicat el 16/11/2023

Guisat de patates, carbassa i pollastre al curri.

 

Primer prepareu els ingredients:
Talleu els pits de pollastre a daus. Peleu i talleu a daus les patates i la carabassa. Peleu i piqueu els alls i la ceba.

Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una cassola amb oli calent; un cop estigui ros, traieu-lo i reserveu-lo.

En aquest mateix oli, poseu-hi la ceba i els alls i deixeu que es vagin fent a foc lent durant 10 minuts. Passat aquest temps, afegiu-hi el curri i sofregiu-ho tot un minut més. Incorporeu les patates i la carbassa i sofregiu-ho durant un parell de minuts. Mulleu-ho amb el brou i afegiu-hi la fulla de llorer.

Coeu-ho a foc mitjà-baix fins que la patata i la carbassa estiguin al punt, uns 25 minuts. Quan faltin uns 10 minuts perquè s’acabi de fer, afegiu-hi el pollastre i deixeu que s’acabi de cuinar tot junt.

Podeu servir el guisat amb julivert fresc picat.

Ingredients

  • 500 g de patates
  • 500 g de carbassa
  • 2 pits de pollastre
  • 2 cullerades de curri
  • 1 litre de brou de pollastre
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba
  • 1 fulla de llorer
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre blanc
  • Julivert fresc

Deixa un comentari