Guisat de patates, carbassa i pollastre al curri
Guisat de patates, carbassa i pollastre al curri.
Primer prepareu els ingredients:
Talleu els pits de pollastre a daus. Peleu i talleu a daus les patates i la carabassa. Peleu i piqueu els alls i la ceba.
Salpebreu el pollastre i daureu-lo en una cassola amb oli calent; un cop estigui ros, traieu-lo i reserveu-lo.
En aquest mateix oli, poseu-hi la ceba i els alls i deixeu que es vagin fent a foc lent durant 10 minuts. Passat aquest temps, afegiu-hi el curri i sofregiu-ho tot un minut més. Incorporeu les patates i la carbassa i sofregiu-ho durant un parell de minuts. Mulleu-ho amb el brou i afegiu-hi la fulla de llorer.
Coeu-ho a foc mitjà-baix fins que la patata i la carbassa estiguin al punt, uns 25 minuts. Quan faltin uns 10 minuts perquè s’acabi de fer, afegiu-hi el pollastre i deixeu que s’acabi de cuinar tot junt.
Podeu servir el guisat amb julivert fresc picat.
- 500 g de patates
- 500 g de carbassa
- 2 pits de pollastre
- 2 cullerades de curri
- 1 litre de brou de pollastre
- 2 grans d’all
- 1 ceba
- 1 fulla de llorer
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre blanc
- Julivert fresc