Publicat el 20/05/2021

Peleu les patates, talleu-les a rodanxes fines, fregiu-les en una paella amb oli calent i reserveu-les.

Amb el gra d’all fregueu una safata de forn i poseu-hi la meitat de les patates, les quals haureu salpebrat prèviament. Repartiu pel damunt els talls ben fins de salmó i cobriu-lo amb la resta de les patates.

Barregeu la llet evaporada amb la mateixa quantitat d’aigua i el formatge ratllat, una mica de sal, pebre i nou moscada; aboqueu aquesta barreja pel damunt de les patates i poseu la safata al forn, que ja tindreu calent i a foc moderat. Uns 15 minuts i ja ho podreu servir.

 

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 250 g de salmó fumat
  • 100 g de formatge emmental ratllat
  • 1 got de llet evaporada
  • 75 g de mantega
  • 1 gra d’all
  • nou moscada
  • sal i pebre
  • oli d’oliva

 

Deixa un comentari