Gelat de mango
Gelat de mango.
Aquí teniu una recepta ben senzilla per fer gelat de mango a casa.
Peleu i talleu els mangos a trossos petits, eliminant-ne les llavors i la pell.
Poseu els trossos de mango en una batedora juntament amb el sucre i el suc de llimona.
Tritureu els ingredients fins a aconseguir una textura suau i homogènia.
En un bol apart, bateu la nata fins que aconseguiu una consistència en la nata.
Afegiu la mescla de mango a la nata batuda i remeneu suaument per combinar-ho tot.
Passeu la mescla a un recipient apte per al congelador, cobriu-lo amb film plàstic per evitar que es formi gel i congeleu-lo durant un mínim de 4 hores, o fins que estigui ben congelat.
Un cop el gelat estigui congelat, traieu-lo del congelador uns minuts abans de servir perquè s’estovi lleugerament.
Serviu el gelat de mango en copes o cornets i, si ho desitgeu, decoreu-lo amb trossos petits de mango.
Esperem que gaudiu d’aquesta recepta refrescant!
- 2 mangos madurs
- 1 llimona (el suc)
- 1/2 tassa de sucre
- 1 tassa de nata per muntar (crema de llet)
- Opcional: trossos petits de mango per a la decoració