Gelat de gerds | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/06/2020

Per fer un bon gelat de gerds, piqueu els pistatxos i les nous de macadàmia a trossets i reserveu-los.

Amb la batedora, reduïu els gerds a puré fi i passeu-ho a un bol. Barregeu molt bé el sucre amb la mel. En un altre recipient, bateu la nata amb unes varetes fins a obtenir un puré consistent.

raslladeu aquest puré, juntament amb la mel, al recipient on teniu el puré de gerds, barregeu-ho tot molt bé, a poc a poc i amb cura, i poseu-lo al congelador durant una hora.

Passat aquest temps retireu-lo del congelador i afegiu-hi les tres quartes parts de la picada de macadàmies i pistatxos, barregeu-ho i torneu-lo a posar al congelador.

Quinze minuts abans de servir, traieu-lo del congelador, poseu-ho en copes individuals i decoreu amb la resta de picada de fruita seca.

 

 

Ingredients

  • 350 g de gerds
  • 160 g de sucre
  • 2 cullerades de mel líquida
  • 500 ml de nata
  • 60 g de pistatxos
  • 60 g de nous de macadàmia

Deixa un comentari