Garró de xai amb mango
Publicat el 19/10/2004
Per fer garró de xai amb mango heu de salpebrar els colzes i col·locar-los en una safata de forn juntament amb el clau, el llorer, la canyella, les cebes pelades i tallades per la meitat, el cap d’alls sencera i un raig d’oli.
Introduir la font al forn prèviament escalfat i a temperatura mitjana fins que estiguin daurats per banda i banda, en aquest moment afegir el suc de taronja, el vi i el mango pelat i tallat a daus.
Deixar coure tot junt uns 15 minuts. Servir ben calents i banyats amb el seu suc.
- 2 braons de xai
- 1 clau d’olor
- 1 branca de canyella
- 1 fulla de llorer
- 1/2 got de vi ranci dolç
- El suc d’una taronja
- 2 cebes mitjanes
- 1 cap d’alls
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
- 1 mànec