Gambes al forn
Publicat el 13/12/2010
Gambes al forn. Talleu els bigotis i les potes de les gambes, renteu-les i deixeu-les escórrer.
En un morter, prepareu la picada amb els alls pelats i el julivert, un cop ben picats afegiu-hi el suc de llimona, el vi i un raig d’oli.
En una safata que pugui anar al forn, aboqueu-hi una mica d’oli i amb l’ajut d’un pinzell escampeu-lo bé. Col·loqueu les gambes, una al costat de l’altra, regueu-les per sobre amb la picada i empolvoreu-les amb una mica de sal.
Poseu la safata al forn a 200º uns 8 o 10 minuts (segons el tipus de forn) i ja les podreu servir.
- ½ kg de gambes grosses
- 3 grans d’all
- 2 branques de julivert
- oli
- sal
- el suc de mitja llimona
- 1 copa de vi blanc sec
Comentaris:
molt bona recepta i fácil de fer gracies