Galtes de porc al forn
Per fer galtes de porc al forn, primer de tot heu de preescalfar el forn a 180º.
Salpimentar les galtes i posar-les en una font per al forn untada amb oli, escampar per sobre les cebes pelades i tallades a tires fines i 4 grans d’all tallats per la meitat, regar per sobre amb oli .
Introduir en el forn i deixar que la carn es vagi daurant. Passats 15 minuts incorporar els tomàquets tallats a quarts, la branca de farigola, el llorer i seguir la cocció.
Quan el tomàquet hagi estovat, donar la volta a la carn, regar amb el vi i assaonar-lo. Quan l’alcohol s’hagi evaporat, incorporar una mica d’aigua i continuar la cocció fins que la carn estigui tova i així evitar que es ressequi.
Un cop la carn estigui al punt, treure de la font i passar la salsa pel xinès.
- 4 carrilleras (galtes) de cerdo
- 2 cebollas dulces
- 2 tomates maduros
- 4 dientes de ajo
- 1 rama de tomillo
- 2 hojas de laurel
- 1 vaso de vino blanco seco
- agua
- pimienta negra
- sal y aceite de oliva