Flam d’alvocat
Per gaudir del flam d’alvocat, heu de pelar, esgranar i tallar els tomàquets a trossos petits.
Fer el mateix amb els alvocats i regar-los tot seguit amb el suc de llimona perquè no s’ennegreixin.
Untar amb una mica d’oli dos motlles individuals i anar-los omplint amb capes alternatives de tomàquet, alvocat, ceba i tonyina, pressionant lleugerament amb una cullera perquè quedi compacte, però sense arribar a aixafar.
Deixar reposar els motlles a la nevera una mitja hora. Mentrestant, preparar una vinagreta amb els ingredients de l’adob, emulsionant bé. Passada la mitja hora, desemmotllar els flams i regar-los amb aquesta salsa
- 2 alvocats
- 2 tomàquets madurs
- 1 llauna de tonyina en oli
- 2 cullerades de ceba picada
- El suc de mitja llimona
- 1 culleradeta d’oli d’oliva
- Amanir: 2 cullerades d’oli oliva
- 1 cullerada de vinagre de Mòdena
- Una mica de sal.