Filets Russos amb ceba
Per preparar els Filets Russos amb ceba, en un bol, o sobre una superfície de feina, disposeu la carn picada tota junta, deixant un buit al mig. Poseu l’ou (clara i rovell) en aquest buit, salpebreu i barregeu bé.
Amasseu la carn amb les mans fins que quedi ben lligada i seguidament formeu filets, enfarineu-los lleugerament per ambdós costats i fregiu-los en una paella amb oli calent, sense que arribin a daurar-se, i reserveu-los després sobre paper absorbent.
Peleu i talleu les cebes a mitges llunes i ofegueu-les en una cassola amb oli de fregir la carn.
Quan la ceba estigui transparent, poseu per sobre els filets de carn que teniu reservats, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc molt baix.
Escalfeu l’aigua, barregeu-la amb el suc de llimona i la salsa Perrins i afegiu-ho a la cassola. Deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts amb la cassola tapada i ja ho podeu servir.
- 600 g de carn picada de vedella
- 200 g de picada de porc
- 1 ou
- 3 cebes mitjanes
- farina
- 1 got d’aigua o de brou
- el suc d’una
- llimona
- 2 cullerades de salsa Perrins
- sal
- pebre
- oli d’oliva