Filets de llenguado a la taronja
Per fer filets de llenguado a la taronja peleu i talleu les cebes a rodanxes fines. Poseu-les a confitar en una cassola de fang amb un raig d’oli d’oliva, sal, els grans d’all sense pelar, la fulla de llorer i els grans de pebre, a foc molt lent.
Peleu la taronja, afegiu la pell a la cassola on s’està confitant la ceba i reserveu-ne el suc. Mentrestant, saleu els filets de llenguado (que us hauran preparat a la peixateria, és a dir, nets de pell i espines) i reserveu-los.
Quan la ceba comenci a enrossir, regueu-ho amb el suc de la taronja i el de llimona, remeneu-ho bé i incorporeu els filets de llenguado.
Tapeu la cassola i deixeu-ho coure tot junt uns 3 minuts. Tanqueu el foc, deixeu reposar un parell de minuts més i ja ho podreu servir.
- 4 llenguados
- 2 grans d’alls
- 1 taronja
- El suc de ¼ de llimona
- 1 fulla de llorer
- Uns grans de pebre
- Sal i oli d’oliva