Filets de bruixa al vermut
Per fer filets de bruixa al vermut en una cassola especial per coure al vapor poseu aigua, sal, el pebre en gra i el porro tallat en juliana.
Quan l’aigua comenci a bullir introduïu el cistell amb els filets de bruixa, els quals haureu salat i els deixareu coure un parell de minuts, apagueu el foc i reserveu-los.
Poseu una mica d’oli en una paella i fregiu a foc lent els alls picats juntament amb els xampinyons laminats. Quan s’hagi evaporat l’aigua que hagin pogut treure els xampinyons, incorporeu el vermut i seguidament la nata líquida, deixeu coure a foc suau, uns 4 o 5 minuts i salpebreu al gust.
A part, en una paella salteu les gambes.
Poseu els filets de bruixa en una safata de servir, cobriu-los amb la salsa de xampinyons i decoreu amb les gambes.
- 12 filets de bruixa
- 8 gambes
- 1 porro
- 250g de xampinyons
- 2 grans d’all
- ½ got de vermut blanc sec
- ½ got de nata líquida
- oli d’oliva, sal, pebre i aigua
- 8 grans de pebre negra