Filets de vedella amb ceba confitada | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/12/2008

Per fer filets de vedella amb ceba confitada heu de pelar  les cebes i tallar-les a làmines molt fines.

En un pot fons o paella posar a coure la ceba amb 2 cullerades d’oli i un pessic de fulles de farigola, la cocció ha de ser molt lenta, com a mínim entre 30 i 40 minuts.

A mitja cocció incorporar el vi, donar unes voltes, assaonar i tapar el cassó fins que acabi la cocció, despres reservar. Condimentar els filets amb sal i pebre, enfarinar i posar a daurar en una paella que tindrem preparada amb la resta de l’oli ben calent.

Un cop daurats por tots dos costat retirar del foc i posar en una font per forn. Cobrir els filets amb la ceba que  tenim reservada, escampar-hi el formatge ratllat i posar al forn prèviament escalfat

Uns 5 minuts. Servir inmediátamente.

Ingredients

  • 4 filets de vedella de 150 g
  • 400 g de ceba vi negre (1 got)
  • Un pessic de tomillo
  • 30 g de formatge parmesa
  • 6 cullerades d’oli d’oliva, sal i pebre farina

Deixa un comentari