Filet de porc amb salsa de panses i pinyons | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/11/2007

Per fer filet de porc amb salsa de panses i pinyons heu de posar en un recipient les panses en remull amb el conyac, com a mínim una mitjana hora.

Tallar la carn en 8 trossos més o menys de la mateixa mida. Posar una paella, untar amb oli, a foc fort i marcar la carn banda i banda, després baixar el foc i seguir la cocció, procurant que per dins quedi una mica rosada, salpebrar i reservar en un plat.

En la mateixa paella posar els pinyons, deixar-los fins que agafin color, afegir després les panses escorregudes, donar unes voltes, regar amb el brandi, deixar evaporar l’alcohol, afegir la nata líquida i rectificar de sal.

Remenar bé i quan la salsa estigui molt calenta posar la carn a la paella, apagar el foc i deixar reposar un parell de minuts.

Si la salsa queda massa espessa es pot aclarir afegint una mica de llet.

Ingredients

  • 1 filet de porc o bé 2 Sison petits
  • 50 g de panses
  • 30 g de pinyons
  • 200 ml de nata líquida especial cuina
  • 50 ml d’brandysal i oli

Deixa un comentari