Filet de lluç amb musclos i salsa de vermut blanc
Per fer filet de lluç amb musclos i salsa de vermut blanc en una cassola posem oli suficient per fregir el lluç enfarinat.
Un cop hagi agafat color, el retirem i en el mateix oli afegim la ceba i l’all; ho deixem sofregir i hi afegim el lluç. Tot seguit, el vermut blanc i esperarem fins que no faci olor d’alcohol.
Hi posem el fumet i ho deixem coure tot 5 minuts, juntament amb els musclos.
Si la salsa queda molt líquida podem lligar-la amb una mica de Maizena.
A l’hora de servir-ho, hi afegim el julivert picat.
- 2 supremes de lluç fresc net (150 g aproximadament la unitat)
- 50 g de ceba picada
- 2 grans d’all picat
- 200 g de musclos nets
- 50 g de farina
- 125 cl de vermut blanc dolç
- oli, sal, pebre i julivert picat
- 150 cl de fumet de peix