Figues farcides d’ametlla | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/09/2020

Peleu les figues i una a una talleu-les per la meitat. Un cop obertes, poseu una ametlla al mig de la mitja figa i tapeu-la amb l’altre meitat, prement una mica, procurant que quedin ben tancades.

Barregeu la farina amb l’aigua, un polsim de llevat i unes gotes d’anís i barregeu-ho bé. Poseu oli en una paella i, quan estigui ben calent, passeu les figues per la barreja de farina i fregiu-les tomba i tomba. Tot seguit poseu-les sobre paper de cuina perquè deixin anar l’oli. Empolvoreu-les amb una mica de sucre i ja les podreu servir encara ben calentes.

Ingredients

  • 16 figues madures
  • 16 ametlles crues i pelades
  • farina blanca
  • llevat en pols
  • una mica d’aigua
  • unes gotes d’anís
  • sucre

Deixa un comentari