Fideus amb conill
Publicat el 23/01/2012
Per fer fideus amb conill heu de tallar el conill a trossos petits, salpebreu-los i daureu-los en una cassola amb oli calent.
Quan el tingueu daurat, retireu-lo del foc i a la mateixa cassola prepareu un sofregit amb la ceba, els alls i el pebrot ratllats.
Quan la ceba sigui transparent i comenci a agafar color, incorporeu-hi el tomàquet triturat (sense pell) i deixeu-lo concentrar; aleshores, afegiu-hi el raig de vi ranci i, quan l’alcohol s’hagi evaporat, poseu a la cassola el conill que teniu reservat, regueu-lo amb aigua o brou i deixeu-lo coure a foc suau fins que quedi tou.
Incorporeu-hi els fideus i, quan estiguin mig cuits, incorporeu-hi els pèsols i deixeu acabar la cocció.
- 400 g de fideus gruixuts
- ½ conill
- 2 cebes mitjanes
- 3 tomàquets madurs
- 150 g de pèsols (pelats)
- ½ pebrot verd
- 2 grans d’all
- vi ranci
- sal i pebre negre
- oli d’oliva