Faves i pèsols a la catalana
Publicat el 27/02/2008
Per fer faves i pèsols a la catalana tallarem una ceba a daus petits, la sofregim amb tronc de canyella i una fulla de llorer.
Quan estigui daurada hi afegirem tres tomàquets sense llavors. Un cop sofregits, hi posarem la carn salada tallada a bocins i una branca de menta. Tot seguit, hi posarem les faves i els pèsols, els cobrirem d’aigua i els deixarem coure entre una hora i mitja i dues fins que redueixin.
Un cop cuits, hi tirarem la sal, la botifarra blanca i la negra, tallades a rodanxes. Cinc minuts de xup-xup i ja estarà acabat.
Bon profit!
- una ceba grossa
- tres tomàquets madurs
- un tronc de canyella
- una fulla de llorer
- una branca de menta
- dos talls de panxeta (carn salada)
- un kg de faves
- un kg de pèsols
- una botifarra blanca
- una botifarra negra
- sal i aigua