Faves fregides amb pollastre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/05/2008

Per fer faves fregides amb pollastre heu de coure les faves en aigua bullint amb sal fins que estiguin al punt (uns 8 minuts), escórrer, refrescar i reservar.

Posar oli en una paella, ofegar la ceba i els alls tallats a làmines, el pollastre tallat a daus i la menta , deixar daurar tot junt uns 8 minuts remenant de manera sovint.

Quan el sofregit estigui al punt incorporar les faves i seguir coent a foc viu uns altres 5 minuts, passat aquest temps regar amb el vi, salpebrar i deixar a foc fort fins que el vi s’hagi evaporat.

Una alternativa és substituir el pollastre per calamar, llagostins, gambes o sípia.

Ingredients

  • 1 kg de faves del temps peladas
  • 250 g de pit de pollastre
  • 1 ceba tendra i gran
  • 2 dents de d’all
  • 1 branca de menta fresca
  • ½ got de vi blanc oli, sal i pebre

Deixa un comentari