Esqueixada de bacallà amb guacamole
Per fer esqueixada de bacallà amb guacoml hem de tenir el bacallà dessalat, escaixar a trossos petits, col·locar en una font i condimentar amb l’all i julivert picats, el tomàquet ratllat i una mica d’oli (al gust)
Pel guacamole: pelar l’alvocat, treure l’os i col·locar-lo un bol juntament amb la ceba tendra, el suc de llimona, un pessic de pebre blanc i una altra de sal. Tritureu amb la batedora fins a obtenir una crema fina.
Posar en una font una capa de guacamole com a base, a sobre col·locar el bacallà i per acabar el plat l’adornem amb un rajolí d’oli i olives negres.
- 250 g de bacallà dessalat
- 1 alvocat madur
- 1 tomàquet madur ratllat
- 1 gra d’all picat
- julivert
- el suc de 1/2 llimona
- 1 ceba tendra
- oli
- olives negres
- pebre blanc