Publicat el 06/06/2024

Espàrrecs amb parmesà i tomàquet

 

Per preparar els espàrrecs verds amb la crosta supersaborosa, seguiu aquests passos:
Preescalfeu el forn a 200 °C.
Mentrestant, en una safata per anar al forn, barregeu un bon raig d’oli amb 3 cullerades de parmesà, la farina de panko, l’all que haureu picat molt petit, la sal, el pebre i el pebre vermell, remenant- ho tot molt bé. Poseu els espàrrecs a la safata i barregeu-los amb el preparat que teniu, assegurant-vos que quedin tots molt ben impregnats, i disposeu-los ben estesos a la safata. Talleu els tomàquets cherry per la meitat i afegiu-los per sobre dels espàrrecs. Poseu-hi també una cullerada més de parmesà per sobre i un rajolinet d’oli i poseu-ho a coure al forn uns 15 o 20 minuts fins que els espàrrecs siguin cuits i la crosta quedi daurada per poder servir-ho.
Un plat que us farà sentir com a autèntics mestres culinaris sense necessitat de passar hores a la cuina!

Ingredients

500 g d’espàrrecs verds
200 g de tomàquets cherry
4 cullerades de parmesà
Farina de panko
(pa ratllat japonès)
Oli d’oliva
1 gra d’all
1 culleradeta de sal
1 culleradeta de pebre
1 culleradeta de pebre vermell

Deixa un comentari