Espaguetis de carbassó amb vinagreta de menta i poma
Espaguetis de carbassó amb vinagreta de menta i poma
Amb aquesta recepta aprendàs a fer un entrant de Espaguetis de carbassó amb vinagreta de menta i poma per poder gaudir-lo amb amics/familiars, un entrant fàcil i saborós per gaudir.
Utilitzeu un espiralitzador de verdures o un altre utensili específic per convertir el carbassó en espaguetis. Col·loqueu el carbassó tallat en un bol gran i reserveu-lo.
Peleu la poma i talleu-la a trossos petits. Afegiu la meitat de la poma al bol amb el carbassó.
Poseu en un pot la resta de la poma, la menta o herba bona, l’oli, el vinagre de poma, la sal i el pebre i bateu-ho tot fins que quedi una vinagreta una mica espessa.
Aboqueu la vinagreta sobre els carbassons i les pomes, i remeneu amb cura per assegurar-vos que tots els ingredients estiguin ben coberts amb la vinagreta. Deixe-ho reposar uns minutets i a l’hora de servir empolveu l’amanida amb l’ametlla triturada per donar-li una textura cruixent.
Aquesta amanida de carbassó amb vinagreta d’herba bona o menta i poma és una opció saludable i deliciosa. Els carbassons espiralitzats són una alternativa sana i baixa en calories als espaguetis tradicionals. Les ametlles triturades aporten una textura cruixent i sabor addicional.
- 2 carbassons
- 1 poma àcida
- Un grapat d’ametlles triturades
- Fulles de menta o herba sana
- 3 cullerades d’oli d’oliva extra verge
- 2 cullerades de vinagre de poma
- Sal i pebre al gust