Publicat el 25/05/2023

Espaguetis de carbassó amb vinagreta de menta i poma

 

Amb aquesta recepta aprendàs a fer un entrant de Espaguetis de carbassó amb vinagreta de menta i poma per poder gaudir-lo amb amics/familiars, un entrant fàcil i saborós per gaudir.

 

Utilitzeu un espiralitzador de verdures o un altre utensili específic per convertir el carbassó en espaguetis. Col·loqueu el carbassó tallat en un bol gran i reserveu-lo.

Peleu la poma i talleu-la a trossos petits. Afegiu la meitat de la poma al bol amb el carbassó.

Poseu en un pot la resta de la poma, la menta o herba bona, l’oli, el vinagre de poma, la sal i el pebre i bateu-ho tot fins que quedi una vinagreta una mica espessa.

Aboqueu la vinagreta sobre els carbassons i les pomes, i remeneu amb cura per assegurar-vos que tots els ingredients estiguin ben coberts amb la vinagreta. Deixe-ho reposar uns minutets i a l’hora de servir empolveu l’amanida amb l’ametlla triturada per donar-li una textura cruixent.

Aquesta amanida de carbassó amb vinagreta d’herba bona o menta i poma és una opció saludable i deliciosa. Els carbassons espiralitzats són una alternativa sana i baixa en calories als espaguetis tradicionals. Les ametlles triturades aporten una textura cruixent i sabor addicional.

Ingredients

  • 2 carbassons
  • 1 poma àcida
  • Un grapat d’ametlles triturades
  • Fulles de menta o herba sana
  • 3 cullerades d’oli d’oliva extra verge
  • 2 cullerades de vinagre de poma
  • Sal i pebre al gust

Deixa un comentari