Espaguetis amb xampinyons
Avui preparem Espaguetis amb xampinyons. Traieu el tronc dels xampinyons, renteu-los bé amb aigua freda i talleu-los a làmines fines. Peleu els alls i piqueu-los ben petits juntament amb el julivert.
Escalfeu un raig d’oli en una paella gran i enrossiu, a foc suau, la ceba ratllada.
Quan la ceba comenci a agafar color afegiu-hi els xampinyons i la picada d’all i julivert, remeneu-ho i deixeu-ho coure tot junt uns cinc minuts. Incorporeu-hi el vi blanc i continueu la cocció uns 10 minuts més a foc suau, després salpebreu-ho al gust.
Coeu la pasta amb abundant aigua salada, fins que quedi al punt. Escorreu-la i barregeu-la amb la salsa de xampinyons. Serviu-la immediatament.
- 350 g d’espaguetis
- 600 g de xampinyons
- 200 ml de vi blanc
- 2 grans d’all
- 2 branques de julivert
- 1 ceba tendra, grossa
- oli
- sal i pebre