Publicat el 07/03/2019

Peleu la pastanaga i el porro i renteu el carbassó i el pebrot. Talleu totes les verdures a la juliana.

Seguidament bulliu els espaguetis en aigua abundant amb sal, durant el temps que indiqui el fabricant.

Poseu una paella al foc amb dues cullerades d’oli i deixeu-ho escalfar (aquest és el secret perquè les verdures quedin cruixents). Quan l’oli estigui ben calent, incorporeu la pastanaga, el carbassó i el pebrot i salteu-ho durant uns 3-4 minuts. Després incorporeu-hi el porro i deixeu-ho un parell de minuts més. Passat aquest temps, regueu les verdures amb la salsa de soja i escampeu pel damunt les llavors, rectifiqueu de sal i tot seguit incorporeu-hi la pasta bullida i escorreguda. Remeneu-ho bé i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 250 g d’espaguetis
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 1 carbassó
  • 1 pebrot (vermell o verd)
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 1 cullerada de llavors de sèsam torrades
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari