Publicat el 21/03/2024

Espaguetis amb pesto de festucs

 

En una olla, poseu aigua abundant amb una mica de sal i feu-la bullir. Mentre espereu que l’aigua arrenqui a bullir, prepareu el pesto de festucs.

En un vas per a batre, poseu els festucs pelats juntament amb l’oli d’oliva. Tritureu bé la barreja amb una batedora de mà fins a obtenir una textura suau i homogènia.

Afegiu les fulles d’alfàbrega, una mica de sal i el parmesà al vas amb els festucs i l’oli. Continueu triturant fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats i la salsa tingui una consistència cremosa.

Un cop la pasta estigui cuita al dente, escorreu-la i poseu-la en un bol gran. Afegiu la salsa de pesto de festucs a la pasta i remeneu bé per assegurar-vos que quedi totalment coberta.

Per servir, podeu decorar els espaguetis amb una mica de festucs triturats i una mica més de parmesà ratllat.

Ingredients

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES

  • 500 g d’espaguetis o qualsevol pasta fresca
  • 8 fulles d’alfàbrega
  • Sal
  • 15 g de parmesà
  • 100 ml d’oli d’oliva
  • 90 g de festucs pelats, més una mica extra per a decorar

Deixa un comentari