Publicat el 23/02/2023

Espaguetis a la puttanesca.

 

Poseu a bullir aigua i sal dins d’una olla per coure els espaguetis fins que estiguin al dente.

Mentre arriben al seu punt de cocció, podeu anar tallant a trossets les anxoves, les olives i els alls.

En una paella amb un rajolí d’oli, fregiu els alls juntament amb els bitxos fins que estiguin daurats.

Afegiu a la paella les anxoves i cuinarem durant un minut i mig, per després posar-hi la resta d’ingredients: el tomàquet, les tàperes i les olives.

Remeneu-ho tot i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts.

Barregeu la salsa resultant amb els espaguetis i ja ho podreu servir.

 

Eva Remolina/AMIC

Ingredients

  • 100/120 g d’espaguetis per persona
  • 2 grans d’all grans
  • 3 bitxos
  • 1 llauna d’anxoves
  • 10 tàperes
  • 12 olives negres
  • 1 branca d’alfàbrega fresca
  • 500 g de tomàquet triturat
  • sal
  • oli d’oliva verge extra

Deixa un comentari