Espaguetis a la puttanesca
Espaguetis a la puttanesca.
Poseu a bullir aigua i sal dins d’una olla per coure els espaguetis fins que estiguin al dente.
Mentre arriben al seu punt de cocció, podeu anar tallant a trossets les anxoves, les olives i els alls.
En una paella amb un rajolí d’oli, fregiu els alls juntament amb els bitxos fins que estiguin daurats.
Afegiu a la paella les anxoves i cuinarem durant un minut i mig, per després posar-hi la resta d’ingredients: el tomàquet, les tàperes i les olives.
Remeneu-ho tot i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts.
Barregeu la salsa resultant amb els espaguetis i ja ho podreu servir.
Eva Remolina/AMIC
- 100/120 g d’espaguetis per persona
- 2 grans d’all grans
- 3 bitxos
- 1 llauna d’anxoves
- 10 tàperes
- 12 olives negres
- 1 branca d’alfàbrega fresca
- 500 g de tomàquet triturat
- sal
- oli d’oliva verge extra