Escalopins de llom amb bolets i vi
Per fer escalopins de llom amb bolets i vi heu de tallar el llom de porc en filets molt fins, salpebrar-lo, enfarinar-lo per tots dos costat i reservar-lo.
Remullar els bolets uns 15 minuts, després escórrer-los i picar-les finas.
Calentar l’oli en una paella i daurar els filets a foc mitjà, per ambdós costat, regar després amb el vi, i pujar el foc.
Deixar evaporar l’alcohol (1 minut) i reservar la carn en una font.En la mateixa paella incorporar la ceba picada i els bolets.
Deixeu-ho coure fins que la ceba adquireixi color, regar amb el caldo i escampar-hi el julivert picat. Mantenir la cocció uns 5 minuts.
Passat aquest temps, incorporar la carn i deixar coure tot junt altres 3 minuts. Servir inmediátamente els filets coberts amb la salsa.
- 400 g de lomo de cerdo
- Harina blanca
- 50 g de setas secas
- 2 ramas de perejil
- 1 cebolla mediana
- 1/2 vaso de vino de Jerez dulce
- 1 tacita de caldo
- sal y pimienta
- aceite de oliva