Emparedats de pernil i formatge
Publicat el 25/01/2018
El pa millor que no sigui gaire tou. Enmig de cada dues llesques, col·loqueu-hi un tall de pernil dolç i un de formatge. Talleu cada emparedat en quatre parts (quadrats) o bé en dos triangles (optatiu) i humitegeu cada tros amb la llet. Col·loqueu els trossos sobre paper absorbent, poseu-hi un pes al damunt i una vegada premsat quedaran ben ferms i seguiran sucosos.
Seguidament passeu els emparedats per ou batut lleugerament salat i fregiu-los per tandes, en una paella amb l’oli ben calent, fins que quedin daurats per ambdós costats. Deixeu-los escórrer sobre paper absorbent i serviu-los immediatament.
També els podeu farcir de pernil ibèric, xoriç, sobrassada, verdura… Un món infinit.
- 18 llesques de pa de motlle
- 9 talls de pernil dolç
- 9 talls de formatge que fongui bé
- 4 ous
- 1 got de llet
- oli per fregir
- sal