Crestes d’espinacs i tonyina
Per fer crestes d’espinacs i tonyina en una cassola, heu de coure els espinacs i una vegada cuits, deixeu-los que s’escorrin molt bé.
Poseu els ous en un pot amb aigua i deixeu-los bullir deu minuts, seguidament refredeu-los amb aigua freda i peleu-los.
Peleu les cebes, trinxeu-les molt petites i fregiu-les en una paella amb oli, fins que comencin a agafar color, aleshores afegiu-hi els espinacs que teniu reservats, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
En una safata fonda poseu-hi la barreja d’espinacs i ceba, el pebrot tallat ben petit, la tonyina escorreguda, els ous esmicolats i el tomàquet fregit.
Remeneu-ho tot molt bé i ja podeu farcir les crestes. Tanqueu-les amb una forquilla i fregiu-les en una paella amb oli calent.
Deixeu-les escórrer sobre paper absorbent i ja les tindreu a punt.
- 3 paquets de crestes
- ½ kg d’espinacs congelats
- 1 pebrot vermell escalivat
- o fregit
- 4 ous durs
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- 3 cebes
- 4 llaunes petites de tonyina
- amb oli
- sal i oli