Crema d’espàrrecs amb marisc
Per fer crema d’espàrrecs amb marisc heu de pelar la ceba i tallar a rodanxes molt fines, pelar les patates i tallar a trossos, trossejar els espàrrecs.
Posar oli en una olla, introduir la ceba i deixar-ho coure a foc suau, quan comenci a agafar color incorporar les patates i els espàrrecs, donar unes voltes, assaonar, cobrir amb aigua i deixar-ho coure.
Un cop al punt triturar amb la batedora fins a obtenir una crema fina. Pelar les gambes i els llagostins. Rentar els calamars i tallar a rodanxes.
Salpebrar tot i salteu en una paella amb una mica d’oli i el gra d’all tallat a láminas.
Servir la crema en plat fons amb el saltat de marisc per sobre.
- 3 manats d’espàrrecs verds
- 2 patates mitjanes
- 1 ceba gran i tendra
- 8 gambes
- 8 llagostins
- 2 calamars
- 1 dent d’all, sal, pebre i oli