Publicat el 28/11/2019

Peleu els moniatos i la pastanaga, talleu-los a rodanxes no gaire gruixudes i reserveu-les.
Peleu la ceba, talleu-la a mitges llunes i poseu-la a sofregir, amb un bon raig d’oli d’oliva i a foc suau, en una cassola. Quan la ceba estigui transparent, incorporeu el moniato i la pastanaga i sofregiu-ho tot plegat uns cinc minuts, remenant de tant en tant. Seguidament afegiu el brou o l’aigua (que no arribi a cobrir-los), un pessic de sal i deixeu-ho a foc fort fins que trenqui el bull; aleshores, abaixeu el foc i deixeu-ho més o menys uns 15 minuts més fins que el moniato i la pastanaga siguin tendres. Seguidament retireu la cassola del foc i tritureu-ho fins a aconseguir una massa fina.
Netegeu els bolets, renteu-los i escorreu-los. Poseu un rajolí d’oli d’oliva en una paella i quan sigui calent incorporeu el gra d’all ben picadet. Quan comenci a agafar color, afegiu les trompetes, saltant-les uns minuts, fins que s’evapori gairebé tot el líquid de la paella.
Poseu la crema de moniato en un plant fondo, salpebreu-ho al gust i disposeu el saltat de trompetes pel damunt.

Ingredients

  • 3 moniatos mitjans
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • Aigua o brou de verdures
  • 250 grams de trompetes de la mort
  • 1 gra d’all
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari