Crema de carbassa amb trompetes de la mort
Per fer crema de carbassa amb trompetes de la mort hem de pelar la carbassa, la ceba i les patates i tallem-ho tot a trossos.
Escaldem els bolets amb 250 cc d’aigua; una vegada escaldats, tallem-los petits i reservem l’aigua i els bolets.Posem oli en una olla i sofregim la carbassa, la patata i la ceba, a foc mig, uns 10 minuts.
Seguidament hi afegim l’aigua dels bolets més un litre d’aigua mineral; salpebrem-ho i deixem-ho coure una mitja hora.
En acabar, triturem-ho. Si la crema no ha quedat prou fina, es pot passar pel colador xinès.Afegim-hi els bolets i barregem-ho bé. Serviu-la calenta en bols de consomé
- 750 g de carbassa
- 30 g de trompetes de la mort (seques)
- 200 g de patates
- 1 ceba tendra
- 1 l d’aigua
- 2 cullerades d’oli d’oliva
- sal i pebre