Publicat el 23/03/2023

Coulant de xocolata, un postre fàcil i saborós per gaudir.

 

Poseu en un bol la xocolata tallada a trossets i la mantega. Introduïu el bol al microones durant un minut a potència màxima. Traieu-lo i remeneu el contingut, torneu-lo a posar i remeneu-ho de nou fins que la barreja sigui homogènia.
En un altre bol, bateu els ous amb el sucre fins que la mescla sigui escumosa i d’un color blanquinós. Seguidament, incorporeu aquesta mescla al bol de la xocolata i mantega i remeneu-ho tot.
Afegiu la farina tamisada i una miqueta de sal, i remeneu de nou fins a obtenir una barreja homogènia i sense grumolls.
Ara ja podreu abocar aquesta mescla als motlles de silicona, fins a cobrir-los una mica més de la meitat, i els congeleu com a mínim dues hores.
Quan sigui hora de preparar-los, poseu-los al forn, que tindreu preescalfat a 190 OC (a dalt i a baix), i deixeu-los coure 17 minuts. Un cop cuits, traieu-los del forn, deixeu-los reposar uns 5 minuts i ja els podreu desemmotllar i servir.
Podeu acompanyar els coulants amb un gelat de vainilla o torró o del sabor que més us agradi.

Ingredients

  • 150 g de xocolata per a postres
  • 150 g de mantega
  • 4 ous
  • 100 g de sucre
  • 70 g de farina de blat
  • Un pessic de sal
  • Gelat al teu gust per acompanyar, opcional

Deixa un comentari