Publicat el 06/05/2021

Saleu les costelles i enfarineu-les. Poseu oli en una paella i quan estigui calent fregiu les costelles fins que estiguin daurades i reserveu-les.

Peleu els alls i piqueu-los. Poseu oli en una paella, incorporeu-hi els alls i deixeu-los coure a foc suau fins que agafin color sense que arribin a torrar-se; incorporeu-hi la mel, el comí, el julivert picat, la sal i pebre al gust. Remeneu-ho bé. Incorporeu les costelles que teniu reservades, deixeu-ho coure tot junt, a foc suau, uns 4-5 minuts i ja ho podreu servir.

Es poden acompanyar de patates amb pell cuites al vapor al microones o al forn.

(si agrada el picant es poden afegir unes gotes de tabasco o bitxo a la salsa)

Ingredients

  • 12 costelles de xai
  • farina
  • 3 cullerades de mel
  • 2 grans d’all
  • ½ culleradeta de comí
  • 1 branca de julivert fresc
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari