Costelles de porc amb salsa de taronja | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/05/2020

Salpebreu les costelles i reserveu-les. Talleu la pell d’una taronja a tires molt fines.

Poseu oli en una paella, just que cobreixi el fons. Quan comenci a estar calent fregiu les costelles fins que quedin ben daurades per cada costat i reserveu-les.

A la mateixa paella, poseu-hi el sucre i el conyac, remeneu-ho bé fins que es comenci a caramel·litzar, a foc baix, i seguidament incorporeu-hi el suc de taronja i les tires fines de la pell. Remeneu-ho bé, incorporeu les costelles que teniu reservades i afegiu-hi aigua fins a cobrir els ingredients. Tapeu la paella i deixeu-ho coure a foc mig baix uns 30 minuts, fins que la salsa es redueixi i la carn de les costelles quedi tendra.

Si agrada la salsa més densa es pot afegir el midó de blat de moro desfet amb una mica d’aigua i deixar-ho uns minuts més al foc fins que la salsa quedi una mica més espessa.

Ingredients

  • 1 kg de costelles de porc
  • 2 gots de suc de taronja
  • la pell d’una taronja
  • 1 copeta de conyac
  • 5 culleradetes de sucre morè
  • 1 cullerada de midó de blat de moro (Maizena, opcional)
  • oli d’oliva
  • sal i pebre negre

Deixa un comentari