Costelles de porc amb poma
Per fer costelles de pòrc amb poma heu de pelar les pomes, tallar-les a grills, fregar amb la llimona i reservar.
Posar en remull les panses uns 20 minuts, després escórrir-les i passar-les per la paella amb una mica d’oli fins que s’inflin, i reservar-les.
En una cassola amb una mica de oli salteu les costelles a foc viu, només un minut per cada costat perquè es daurin, després baixar el foc i continuar la cocció cinc minuts.
Retirar la cassola del foc i si hi ha massa oli treure una mica. Incorporar els grills de poma a la cassola juntament amb les panses, salpebrar, regar amb el conyac i el brou.
Tapar la cassola i deixar coure a foc mitjà de 15 a 20 minuts, remenant de tant en tant.
- 4 costelles de porc
- 4 pomes golden, mitjanes
- 1 / 2 tassa
- ½ got de caldo
- 100 g llimona oli, sal i pebre