Costelles de porc amb poma | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/02/2008

Per fer costelles de pòrc amb poma heu de pelar les pomes, tallar-les a grills, fregar amb la llimona i reservar.

Posar en remull les panses uns 20 minuts, després escórrir-les i passar-les per la paella amb una mica d’oli fins que s’inflin, i reservar-les.

En una cassola amb una mica de oli salteu les costelles a foc viu, només un minut per cada costat perquè es daurin, després baixar el foc i continuar la cocció cinc minuts.

Retirar la cassola del foc i si hi ha massa oli treure una mica. Incorporar els grills de poma a la cassola juntament amb les panses, salpebrar, regar amb el conyac i el brou.

Tapar la cassola i deixar coure a foc mitjà de 15 a 20 minuts, remenant de tant en tant.

Ingredients

  • 4 costelles de porc
  • 4 pomes golden, mitjanes
  • 1 / 2 tassa
  • ½ got de caldo
  • 100 g llimona oli, sal i pebre

Deixa un comentari