Costella de porc al vi blanc | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/01/2021

Talleu les costelles a trossos i salpebreu-les. Peleu lles cebes i els alls i ratlleu-los.

Poseu oli en una cassola, quan estigui calent incorporeu els trossos de costella i deixeu que es vagin enrossint per ambdós costats. Quan la carn ja estigui daurada afegiu-hi la ceba i els alls que teniu reservats i remeneu-ho bé.

assats uns minuts, quan la ceba comenci a canviar de color, incorporeu el vi i deixeu que s’evapori l’alcohol, escampeu pel damunt un polsim d’orenga i regueu-ho amb el brou. Rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc suau uns 30 minuts, remenant de tant en tant.

Podeu afegir una mica més de brou si veieu que va quedant massa sec.

Ingredients

  • 1 kg de costella de porc
  • 3 cebes
  • 2 grans d’all
  • 1 got de vi blanc sec
  • 1 got de brou o aigua
  • orenga
  • sal i pebre
  • oli d’oliva

Deixa un comentari