Costella de porc al vi blanc
Publicat el 21/01/2021
Talleu les costelles a trossos i salpebreu-les. Peleu lles cebes i els alls i ratlleu-los.
Poseu oli en una cassola, quan estigui calent incorporeu els trossos de costella i deixeu que es vagin enrossint per ambdós costats. Quan la carn ja estigui daurada afegiu-hi la ceba i els alls que teniu reservats i remeneu-ho bé.
assats uns minuts, quan la ceba comenci a canviar de color, incorporeu el vi i deixeu que s’evapori l’alcohol, escampeu pel damunt un polsim d’orenga i regueu-ho amb el brou. Rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc suau uns 30 minuts, remenant de tant en tant.
Podeu afegir una mica més de brou si veieu que va quedant massa sec.
- 1 kg de costella de porc
- 3 cebes
- 2 grans d’all
- 1 got de vi blanc sec
- 1 got de brou o aigua
- orenga
- sal i pebre
- oli d’oliva