Corona d’avellanes
Publicat el 29/06/2017
Per fer corona d’avellanes heu d’obrir els ous i separeu els rovells de les clares.
Ratlleu la pell de la llimona. Poseu en el recipient de la batedora els rovells d’ou, el sucre i la ratlladura de llimona i bateu-ho tot fins a obtenir una crema fina; incorporeu-hi la Maizena, el llevat i les avellanes ben picades i remeneu-ho bé perquè quedi ben barrejat.
Bateu les clares a punt de neu i barregeu-les molt curosament amb la massa.
Unteu amb mantega un motlle de corona, empolvoreu-lo amb farina i aboqueu-hi la massa. Poseu el motlle al forn, prèviament escalfat, a 180º durant uns 30 minuts.
Abans de treure’l del motlle, deixeu-lo refredar.
- 4 ous
- 75 g de sucre
- 100 g d’avellanes torrades i picades
- 1 llimona
- 35 g de midó de blat de moro
- (Maizena)
- 1 culleradeta de llevat
- mantega
- farina