Publicat el 11/06/2008

Per fer conill amb verdures heu de tallar el conill en trossos petits i salpebrar-lo. Peleu les cebes, les pastanagues, el porro i tallar-los a trossos petits, pelar els tomàquets i tallar-los a daus, fer  el mateix amb els pebrots i reservar-los.

Posar oli en una cassola i fregir el conill, quan estigui ben daurat per tots dos costat regar amb el conyac, deixar evaporar l’alcohol afegir un got d’aigua i deixar coure a foc mitjà amb la cassola tapada uns 15 minuts.

Passat aquest temps incorporar les verdures que tenim reservades, assaonar-les, donar unes voltes i continuar la cocció fins que les verdures estiguin tendres, si el guisat queda massa sec, a mitja cocció pot afegir una mica d’aigua.

Ingredients

  • 1 conill i mitj
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 pastanagues
  • 1 porro tendre
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell,oli , sal i pebre coñac i aigua

Deixa un comentari