Conill amb rossinyols
Talleu el conill a trossos, renteu-lo, assequeu-lo, salpebreu-lo i enfarineu-lo. Renteu els rossinyols i talleu-los a trossos.
Peleu l’all i les ametlles i piqueu-ho finament en un morter juntament amb el julivert.
Poseu oli en una paella i fregiu els rossinyols, saleu-los, deixeu-los coure fins que comencin a canviar de color i reserveu-los.
Poseu oli en una cassola de fang i quan sigui calent incorporeu els trossos de conill que teniu reservats. Quan el conill s’hagi enrossit per ambdós costats reserveu-lo. En la mateixa cassola sofregiu la ceba ratllada; quan comenci a agafar color incorporeu els tomàquets també ratllats i sense pell i deixeu que es vagi fent a foc suau. Quan el sofregit estigui al punt poseu-hi ell conill, els bolets i la picada dissolta amb aigua. Tapeu la cassola i deixeu que vagi fent xup-xup, remenant de tant en tant, fins que el conill estigui al punt.
- 1 conill
- 400 g de rossinyols
- farina
- 1 ceba mitjana
- 4 tomàquets madurs
- oli d’oliva
- sal i pebre negre
- 8 ametlles torrades
- 1 gra d’all
- julivert