Conill amb llagostins
Per fer conill amb llagostins heu de posar oli en una cassola de fang, quan estigui calent fregir ràpidament els llagostins per tots dos costats i després reservar.
A la mateixa cassola sofregir el conill prèviament tallat a trossos i salpebrat. Quan comenci a agafar color afegir el llorer, les cebes pelades i tallades a trossos, el cap d’alls sencera i els tomàquets partits per la meitat.
Quan ja estigui tot ben daurat, regar amb el conyac, tapar la cassola, abaixar el foc i coure fins que s’estovi. Un cop cuit retirar les cebes, els tomàquets els alls, el llorer i passar-ho pel passapuré.
Tornar a introduir la salsa a la cassola juntament amb els llagostins que tenim reservats. Incorporar també una picada de les ametlles diluïda amb aigua i coure tot junt 10 minuts.
- 1 conill i mig
- 18 llagostins grans
- 3 cebes
- 3 tomàquets madurs
- 1 cap d’alls
- 1 fulla de llorer
- 1 copa de conyac
- 75 g d’ametlles torrades
- Oli, sal i pebre