Publicat el 07/10/2021
Netegeu el conill i talleu-lo a trossos no gaire grans, salpebreu-los i passeu-los lleugerament per farina. Renteu les gambes, deixeu-les escórrer i reserveu-les.

 

Poseu oli en una cassola de fang i quan estigui calent fregiu el conill fins que quedi daurat per ambdós costats i reserveu-lo.

A la mateixa cassola fregiu els alls i la ceba que teniu picats. Quan comencin a agafar color, incorporeu el tomàquets ratllats juntament amb la fulla de llorer i la pastanaga tallada a trossos molt petits. Deixeu-ho coure a foc lent, remenant de tant en tant, fins que el sofregit estigui confitat. Incorporeu els trossos de conill, regueu-ho amb el fumet de peix i deixeu-ho coure lentament uns 20/25 minuts.

Mentrestant, feu una picada amb les ametlles, els pinyons, el pa torrat i el fetge del conill que prèviament haureu fregit. Desfeu la picada amb una mica de salsa de la cocció i incorporeu-la a la cassola juntament amb les gambes salpebrades. Deixeu-ho coure tot junt lentament fins que el conill estigui al punt.

Ingredients

  • 1 conill
  • 16 gambes
  • 4 tomàquets madurs
  • 3 grans d’all i 1 ceba picats
  • 1 pastanaga
  • 2 cullerades de farina
  • 1 fulla de llorer
  • 1 got de fumet de peix
  • sa i pebre
  • oli d’oliva

Deixa un comentari

Especial Festes de Nadal